marți, 30 mai 2023

Reducere EXTRA

 Motto“Planeta are nevoie cu disperare de vindecători, aducători de pace, restauratori, povestitori şi iubitori de toate cele. Are nevoie de oameni care trăiesc bine în locurile lor. Are nevoie de persoane care au curaj - dar nu orice curaj, ci curaj moral - şi care sunt dispuse să se alăture luptei pentru a face lumea locuibilă şi umană.”   -  David Orr, om de știință

Faceți cunoștință cu farmasi

 

Cariera  a început cu succes și primul  proiect este deja live - cursul MLM farmasi. Este un curs  disponibil pe platforma farmasi, în limba engleză, adresat antreprenorilor din E-Commerce și affiliate managerilor la început de drum.

 

Conținutul cursului este împărțit în lecții scurte, grupate logic, care vă ajută să treceți pas cu pas prin cele mai importante principii ale marketingului MLM, precum și prin procesul de lansare al unui program mai performant și funcționalitățile de bază ale platformei.



 

BONUS: Cursul conține și  lecții despre procesul prin care oamenii trec atunci când iau o decizie de cumpărare și cum puteți folosi diploma în avantajul vostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu